ЛАСКАВО ПРОСИМО!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!
ЛАСКАВО ПРОСИМО!

пʼятницю, 23 грудня 2011 р.

ІРБІС

З 2004 року функціонує автоматизована система ІРБІС, завдяки якій створюється електронна база даних «Періодика», разом з іншими структурними підрозділами бібліотеки, такими як відділ виробничої літератури, науково-методичний відділ та сектор періодики.




Під час систематизації статей працівниками відділу використовується “інформаційно-пошуковий тезаурус”, розроблений фахівцями Національної парламентської бібліотеки України, що забезпечує точність визначення рубрик, вичерпність інформації.



В 2003 році бібліотека придбала інформаційно-правову систему Ліга.Закон.
Система складається з повнотекстових баз даних Загальне законодавство”, “Кодекси”, “Податки в Україні”, “Міжнародні угоди”, “Митне право”, “Різне, Ліга-столиця, Дайджест”. На сьогодні Ліга.Закон нараховує понад 10 тис. документів. Необхідну інформацію можна записати на дискету, роздрукувати як в цілому так і окремі частини документа.

Поряд з автоматизованим робочим місцем працівників відділу – створено атоматизоване робоче місце для користувачів бібліотеки, де користувач може скористатись електронними базами даних бібліотеки.
     
   

1 коментар:

  1. Бібліографія – Ключ Пізнання Світу: Ірбіс >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Бібліографія – Ключ Пізнання Світу: Ірбіс >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Бібліографія – Ключ Пізнання Світу: Ірбіс >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    ВідповістиВидалити